Vragen? Bel +31 118 760 760

Nieuwe Energie Systemen

 

Bij ESMINN zijn we constant bezig om onszelf op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de energiesector. Zo willen we zeker weten dat we ten alle tijden een zicht hebben op de verschillende invloeden op onze klanten. Dit kunnen we gebruiken om een betere stroomprijs te regelen of om het opzetten van nieuwe projecten voor onze klanten. In samenwerking met onze leden, bedrijven en (overheids)instanties zetten we projecten op. 

Wereldwijd is er een groei voor duurzame projecten, maar vooral ook uit Nederland. De interesse in hernieuwbare energiebronnen is alleen maar gestegen de afgelopen jaren. Het doel is om in 2023, 16% van onze totale energievraag in Nederland uit duurzame bronnen komt.

ESMINN is constant bezig om deze doelen te verwezenlijken doormiddel van projecten die consumenten en bedrijven in staat stellen om mee te doen aan het collectief dat naar een duurzame wereld wil overstappen.

Projecten waar ESMINN vandaag aan werkt:

  • Windkracht 6: een initiatief waarbij MKBers zeeuwse duurzame windenergie kunnen afnemen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website.
  • Wisse Wind – 100% groene stroom van de windmolens uit Tholen – leverancier De Groene Stroomfabriek en Huismerk Energie ( voor particulieren en bedrijven) voor de facts & figures van Wisse Wind, zie thewindpower.net